Schade in Utrecht, en dan?

Als uw auto schade heeft opgelopen, is het van belang dit snel te laten herstellen. Krassen kunnen bijvoorbeeld gaan roesten, en dan zijn de kosten voor het herstel duurder dan wanneer u direct een vakman in zou schakelen. Heeft u schade opgelopen doordat iemand u heeft aangereden? Dan is het van belang dat beide partijen een schadeformulier invullen. Meld uw schade aan de verzekeraar en schakel de hulpdienst in als uw auto niet meer rijdbaar is. Vervolgens brengt u uw auto naar een schadeherstel bedrijf, zodat u snel weer de weg op kunt. Voor het herstel van autoschade in Utrecht of omgeving van Utrecht, bent u bij 0800 Autoschade aan het juiste adres.

Herstel van schade terwijl u wacht

Vaak moet u enkele dagen wachten voordat uw schade hersteld is, maar bij ons is dat niet altijd het geval. Terwijl u wacht, doen wij het volgende voor u:

• Krassen polijsten
• Sterreparatie
• Uitdeuken zonder spuiten

Voor deze reparaties dient u wel een afspraak te maken. Heeft u andere schade en moet u enkele dagen wachten? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de reparatie van uw schade in Utrecht of omgeving van Utrecht.